Як правильно підібрати соєвий соус?

На що необхідно звернути увагу при покупці?

В першу чергу необхідно звернути увагу на склад. Кращі соєві соуси складаються з бобів, пшениці, відфільтрованої і підготовленої води, солі. Допускається наявність ароматизаторів і підсилювачів смаку.

Який колір підходить найбільше?

Подивіться на те, якого він відтінку. Він повинен мати насичений природний колір коричнево-червоного відтінку. Тут не може бути якихось домішок або мутного кольору. Так виглядає якісний інгредієнт.

Як створюється продукт?

Правильним критерієм вибору є наявність процесу натурального бродіння: якщо це якісний продукт, то він обов’язково повинен проходити процес ферментації. На цьому етапі він насичується амінокислотами, які і дають соєвому соусу унікальний присмак – так званий смак «умамі». Разом з ними суші, роли, салати і багато інших рецептів азіатської кухні повністю розкривають свій потенціал.