Салат з морською капустою і грибами

Магiя у вас на кухні – салат з морської капусти.

Японська кухня – чудовий приклад того, як за допомогою незвичайних інгредієнтів можна створити дуже смачну страву. Ми поділимося деякими секретами і розповімо вам, як приготувати вишуканий салат з морською капустою.

Перший крок – покупка необхідних інгредієнтів. Ми рекомендуємо користуватися продукцією Katana, адже завдяки цьому можна розкрити все різноманіття смаку. Для приготування однієї порції нам знадобляться:

  • 25 г. – морська капуста Katana;
  • 10 г. – гриби муєр Katana;
  • 10 г. – кунжут Katana;
  • 20 г.  – грибы шиїтаке Katana;
  • 8 ст. л. – соєвий соус Katana;
  • 2 ст. л. -рисовий оцет Katana;
  • 2 ч. л. – кунжутна олія Katana;
  • 2 ч. л. – цукор.

Розпочинаємо приготування:

  1. Кладемо капусту в теплу воду і доводимо до кипіння. Її необхідно проварити 3-5 хвилин, щоб листя капусти стали м’якими і ніжними;
  2. Тепер кладемо шиїтаке в сотейник та доводимо до кипіння. Їх потрібно варити на середньому вогні, близько 30 хв до стану готовності;
  3. Так само потрібно зробити з грибами муер – їх потрібно проварювати 10-15 хвилин;
  4. Тепер всі продукти необхідно промити під проточною водою, нарізати тонкою соломкою;
  5. Висипаємо всі компоненти в глибоку миску, посипаємо зверху кунжутом і цукром, поливаємо оцтом і соєвим соусом.
  6. Залишилося тільки ретельно перемішати все і подавати до столу.

Насолоджуйтесь простим і витонченим рецептом – салат з морської капусти і чорними грибами.