Інші продукти

Подарок от торговой марки Катана

ТМ Катана Вконтакте  ТМ Катана на Facebook  Написать письмо ТМ Катана  Сайт ТМ Катана на украинском языке  Сайт ТМ Катана на русском языке

Васабі лагідний

Васабі - це різновид японського хрону, корінь якого перемолотий в порошок. Корінь, що має світло - зелений відтінок, висушується, а потім розтирається в порошок. Васабі - дуже гостра приправа. Вона завозиться до нас у вигляді порошку. Спосіб приготування: змышайте порошок з холодною кіп'яченою водою і гарненько розмішайте. У пропорції 1:1 - густа паста, 1:2 з водою - більш рідка суміш. Васабі може відмінно замінити гірчицю, додасть пікантний гострий смак до будь-якої страви. Хрін васабі прибирає запах риби. Якщо додати трохи васабі у соєвий соус, отримаємо вишуканий соус для сашимі, суші та інших страв, на ваш смак.

 

Японський майонез

Японський майонез - традиційний і дуже популярний в Японії соус, який застосовується для заправки салатів і як інгредієнт суші та ролів. Відрізняється від класичного майонезу своєрідним смаком, легкістю і значно меншою калорійністю. Різноманітні страви з рису, якими так пишаються японські кулінари - численні види суші та ролів завжди йдуть в супроводі оригінальних приправ, соусів і японського майонезу.

 

Васабі міцний

Васабі міцний - це дуже гостра приправа вже приготовлена для вживання. Васабі - це різновид японського хрону, корінь якого перемолотий в порошок. Васабі може відмінно замінити гірчицю, додасть пікантний гострий смак до будь-якої страви. Хрін васалі прибирає запах риби. Якщо додати трохи васабі у соєвий соус, отримаємо вишуканий соус для сашимі, суші та інших страв, на ваш смак.

 

Сен-ча

Сенча - це зелений чай, особливість якого полягає в особливому способі обробки чайного листя - пропарюванні свіжозібраної зелені і ручному скручуванні чаїнок у вигляді павукових лапок. Колір напою дуже схожий на колір першої весняної трави - ??такий же ніжний і оксамитовий. Смак пробуджує думки про квіткових луках і свіжому морському бризі - з трохи терпкими трав'янистими і горіховими нотками, а також яскравим, довгим післясмаком.

 

Хон-Даши

Для швидкості або зручності приготування супу, коли потрібно невелику кількість бульйону, японці користуються приправою «хондаші». Даний продукт, по суті - концентрат для рибних супів, який являє собою бульйонні гранули з водорості комбо і сушеного тунця. Є складовою багатьох японських страв, місо-супів і соусів.

 

Цікаві факти

  • Китайці теж вживають чорний чай, але рідко із-за меншої кількості корисних речовин і називають вони його червоним.

  • Справжні суші, як вважають японці, може приготувати тільки чоловік.