Інші продукти

Подарок от торговой марки Катана

ТМ Катана Вконтакте  ТМ Катана на Facebook  Написать письмо ТМ Катана  Сайт ТМ Катана на украинском языке  Сайт ТМ Катана на русском языке

Насіння льону

У насінні льону міститься багато клітковини, яка корисна не тільки для схуднення, але і для всіх, хто веде здоровий спосіб життя. Можна додавати в салати, тісто для випічки, вівсянку або суп, це лише урізноманітнить Ваше блюдо.

 

Кардамон

Кардамон - насіння (плоди) трав'янистої багаторічної рослини сімейства імбирних. Висушені насіння кардамону використовуються як прянощі. Насіння найкраще витягувати з капсули перед самим вживанням. Вони володіють приємним ароматом. Смак у них солодкуватий і гостро-пряний. Насіння кардамону мають лікувальні властивості. Цю найдавнішу й одну з найбільш вишуканих прянощів у світі називають "королівською". В Азії використовують також як засіб для освіження подиху, досить просто пожувати насіннячко (краще без зеленої капсули).

 

Гриби Шиітаке

Гриби шиітаке - це один з найбільш розповсюдженний грибів в Азії. Ростуть на пнях. Є складовою багатьох салатів, перших або других страв. Можуть бути використані в якості начинки для ролів. Перед вживанням сушені гриби слід замочити на 5-6 годин, потім відварити. Мають специфічний запах, на смак нагадують м'ясо, мають лікувальні властивості.

 

Паніровачні сухарі

Панірувальні сухарі - це подрібнені сухарі, використовувані для приготування різних страв. Слово паніровка походить від французького paner, що в перекладі означає - посипати хлібної крихтою.

 

Муєр

Муер - це чорні деревні гриби. Вони тонкі і ламкі, зовні схожі на шматочки обвуглити паперу. Гриби мають яскраво виражений запах димку та солодкувату хрустку м'якоть. Смак у грибів Муер практично нейтральний, завдяки цьому вони відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. Муер використовуються для приготування смажених і тушкованих страв, супів, гарнірів, салатів і холодних закусок. Як основне блюдо його використовують рідко з тієї ж причини. Перед приготуванням ці гриби необхідно залишити в теплій воді на 3-4 години. Після замочування вони збільшують свій об'єм в 6-8 разів. Далі відокремлюють жорстку кореневу частину, і в такому вигляді їх можна готувати.

 

Цікаві факти

  • Філософія тайської кулінарії: «Наше тіло - священний храм, куди можна пускати все, що потрапляє під руку».

  • Суші містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів, необхідних людському організму для підтримки здоров'я.