Азіатська лапша

Подарок от торговой марки Катана

ТМ Катана Вконтакте  ТМ Катана на Facebook  Написать письмо ТМ Катана  Сайт ТМ Катана на украинском языке  Сайт ТМ Катана на русском языке

Рисова Вермішель 300г

Рисова вермішель ТМ «KATANA» - один з головних інгредієнтів азіатської кухні. Дуже тонка, ніжна. Виготовлена з кращого рису, дозволяє зберегти в ній всі корисні і поживні речовини рису. Це традиційний інгредієнт у супах, салатах, різних закусках. Рисова вермішель подається з смаженими овочами, морепродуктами або м'ясом, добре поєднується зі свіжими огірками, редискою та морквою. Зазвичай страви з рисовою локшиною заправляють соєвим соусом.

 

Рисова Вермішель 150г

Рисовая вермишель ТМ «KATANA» - один из главных ингредиентов азиатской кухни. Очень тонкая, нежная. Изготовлена из лучшего риса, позволяет сохранить в ней все полезные и питательные вещества риса. Это традиционный ингредиент в супах, салатах, различных закусках. Рисовая вермишель подается с жареными овощами, морепродуктами или мясом, хорошо сочетается со свежими огурцами, редькой и морковью. Обычно блюда из рисовой вермишелью заправляют соевым соусом.

 

Рисовий папір

Рисовий папір ТМ «KATANA» - це тонке прозоре рисове тісто, яке готують з рисового борошна та води. У нього загортають м'ясну, рибну начинки або будь-які інші наповнювачі. Перед використанням папір необхідно занурити на 1-2 с у холодну воду.

 

Соба (гречана локшина)

Соба ТМ «KATANA» - це традиційна японська страва. Соба - локшина, виготовлена з гречаного борошна, подається найчастіше до столу охолодженої без бульйону, а іноді з гарячим бульйоном як супу-локшини. Соба підходить до страв з смаженої птиці, м'яса, смажені овочі, додається до складу салатів.

 

Удон (пшенична локшина)

Удон ТМ «KATANA» - це різновид локшини в японській кухні. Виготовляється з ніжного пшеничного борошна, води та солі. Додається локшина Удон в японських супів з морепродуктів, м'ясом та овочами, гарячої або холодної з супом, або приправами.

 

Цікаві факти

  • Нерідко думають, що батьківщина суші в Японії, перший раз готувати суші сталі в Китаї в сьомому столітті.

  • Суші містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів, необхідних людському організму для підтримки здоров'я.