Все для суші

Подарок от торговой марки Катана

ТМ Катана Вконтакте  ТМ Катана на Facebook  Написать письмо ТМ Катана  Сайт ТМ Катана на украинском языке  Сайт ТМ Катана на русском языке

Набір для суші (4 особи)

Набір для суші ТМ «KATANA» - це все що потрібно для приготування суші власними руками: рис, норі, маринований імбир, васабі, кунжут, палички, рукавички, соєвий соус, рисовий оцет, учнівський фіксатор для паличок, а також інструкція для приготування суші-ролів. Для створення власного кулінарного шедевру необхідно тільки додати бажану начинку - м'ясо риби, ікру, м'ясо курки, омлет, огірок, авокадо або іншу.

 

Набір для суші

Набір для суші ТМ «KATANA» - це все що потрібно для приготування суші власними руками: рис, норі, маринований імбир, васабі, кунжут, палички, рукавички, соєвий соус, рисовий оцет, учнівський фіксатор для паличок, а також інструкція для приготування суші-ролів. Для створення власного кулінарного шедевру необхідно тільки додати бажану начинку - м'ясо риби, ікру, м'ясо курки, омлет, огірок, авокадо або іншу.

 

Рис (350 г)

Рис для суші - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші-ролів, сашимі або інших страв японської кухні. Це єдиний сорт рису який відноситься по класифікації до середньозернисті сортам. Цей рис має особливі властивості: після приготування напівпрозорі зернятка рису завжди зберігають свою форму і добре склеюються. Такий рис володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами.

 

Рис (400 г)

Рис для суші - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші-ролів, сашимі або інших страв японської кухні. Це єдиний сорт рису який відноситься по класифікації до середньозернисті сортам. Цей рис має особливі властивості: після приготування напівпрозорі зернятка рису завжди зберігають свою форму і добре склеюються. Такий рис володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами.

 

Рис (800 г)

Рис для суші - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші-ролів, сашимі або інших страв японської кухні. Це єдиний сорт рису який відноситься по класифікації до середньозернисті сортам. Цей рис має особливі властивості: після приготування напівпрозорі зернятка рису завжди зберігають свою форму і добре склеюються. Такий рис володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами.

 

Цікаві факти

  • Японські страви містять рослинні інгредієнти і дари моря, які дуже корисні для здоров'я. На відміну від інших кухонь світу, японська їжа низькокалорійна.

  • Найбільш поширені жасминовий рис у центральному та південному регіонах Таїланду і клейкий рис на півночі, північному сході. Крім них існує величезна кількість сортів рису.